Download Rils saka Instagram

Insta Saver ngidini sampeyan ndownload gulungan Instagram kanthi siji klik

Sampeyan bisa kanthi anonim (ing mode incognito) ndownload gulungan Instagram mung saka akun umum - sing duwe akun ora bakal ngerti yen sampeyan wis ndownload gulungan Instagram dhewe.

Kanggo ndownload ril saka akun Instagram umum, ketik jeneng (julukan) akun iki ing lapangan ing ndhuwur

Format:

  • jeneng pangguna (jeneng akun, contone ariana grande utawa arianagrande )
  • @arianagrande
  • https://www.Instagram.com/arianagrande/

Insta Saver minangka aplikasi ngundhuh rils Instagram online sing menehi kemampuan kanggo nyimpen ril saka profil Instagram umum.

Kekhasan InstaSaver.app :

  • Anonim online rils downloader saka Instagram - pangguna ora bakal ngerti yen sampeyan wis ndownload video saka profil.
  • Download sembarang reels saka akun Instagram umum ing format .MP4
  • Download gulungan Instagram kanthi kualitas dhuwur
  • Instasaver didhukung dening piranti apa wae (Android, iOS, Iphone, Windows, Mac) lan browser (Chrome, Safari...)
  • Ora perlu ndhaptar ing Instagram, gunakake layanan kanggo ndownload ril saka Instagram tanpa wewenang ing akun sampeyan

Kepiye cara ndownload gulungan saka Instagram?

  • Langkah № 1. Ketik jeneng profil utawa jeneng celukan akun Instagram sing pengin diundhuh gulungan kanthi anonim (Contone, akun arianagrande, @arianagrande или https://www.Instagram.com/arianagrande/) ing bar telusuran rils downloader saka Instagram InstaSaver.app.
  • Langkah № 2. Aplikasi mbukak kaca https://InstaSaver.app/jv/arianagrande/ , ngendi sampeyan bisa ndeleng kabeh informasi babagan akun Instagram lan download reels.
  • Langkah № 3. Pilih gulungan Instagram sing pengin disimpen ing telpon utawa komputer - klik kanggo mbukak. Bakal ana tombol Download ing sisih ndhuwur jendela pop-up. Klik ing tombol - ril bakal dimuat kanthi otomatis.
  • Langkah № 4 Kanggo nemokake video rol sing diundhuh ing telpon Android, temokake ing folder Unduh lan ing aplikasi Galeri. Ing piranti iOS (iPhone, iPad) - ing browser Safari, file dikirim menyang folder Download ing app Files. Yen sampeyan ngundhuh ing PC Windows, browser bakal njaluk sampeyan milih lokasi nyimpen (kanthi standar, file digoleki ing folder Downloads).