Download Foto saka Instagram

Insta Saver ngidini sampeyan ndownload foto Instagram kanthi siji klik

Sampeyan bisa ndownload foto lan kiriman kanthi anonim (ing mode incognito) mung saka akun umum - sing duwe akun ora bakal ngerti yen sampeyan wis ndownload foto Instagram dhewe.

Kanggo ndownload foto saka akun Instagram umum, ketik jeneng (julukan) akun iki ing lapangan ing ndhuwur

Format:

  • jeneng pangguna (jeneng akun, contone, ariana grande utawa arianagrande )
  • @arianagrande
  • https://www.Instagram.com/arianagrande/

Insta Saver App minangka ngundhuh foto Instagram online sing menehi kemampuan kanggo nyimpen kiriman saka profil Instagram umum.

Kekhasan InstaSaver.app :

  • Download foto saka Instagram kanthi anonim - pangguna ora bakal ngerti yen sampeyan wis ndownload foto saka profil.
  • Download foto saka akun Instagram umum - foto ing format .JPG, .PNG
  • Download foto utawa kiriman Instagram kanthi kualitas dhuwur
  • Instasaver - didhukung dening piranti apa wae (Android, iOS, Iphone, Windows, Mac) lan browser (Chrome, Safari...).
  • Ora perlu ndhaptar ing Instagram, download foto tanpa wewenang ing akun sampeyan

Kepiye cara ndownload foto saka Instagram menyang PC utawa telpon?

  • Langkah № 1. Ketik jeneng profil utawa julukan akun Instagram sing pengin didownload kanthi anonim saka Instagram (contone, akun arianagrande, @arianagrande или https://www.Instagram.com/arianagrande/) ing garis telusuran program foto Instagram InstaSaver.app.
  • Langkah № 2. Aplikasi mbukak kaca https://InstaSaver.app/jv/arianagrande/, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng kabeh informasi babagan akun Instagram lan ndownload gambar kasebut.
  • Langkah № 3. Pilih foto Instagram sing pengin disimpen ing telpon utawa PC - klik kanggo mbukak. Bakal ana tombol Download ing sisih ndhuwur jendela pop-up. Klik tombol - foto bakal diunggah kanthi otomatis.
  • Langkah № 4 Kanggo nemokake foto sing diundhuh ing telpon Android, goleki ing folder Unduh lan ing aplikasi Galeri. Ing piranti iOS (iPhone, iPad) - ing browser Safari, file dikirim menyang folder Download ing app Files. Yen sampeyan ngundhuh ing PC Windows, browser bakal njaluk sampeyan milih lokasi nyimpen (kanthi standar, file digoleki ing folder Downloads).