Insta Saver - Download Foto, Video, Crita Instagram

Insta Saver ngidini sampeyan ndownload: video, foto, gambar, crita, Sorotan, kirim, galeri kiriman, IGTV, Reels ing sak klik

Sampeyan mung bisa ndownload konten saka akun umum - ing mode Anonim - pemilik akun ora bakal Nate ngerti yen sampeyan wis ndownload foto utawa video kanggo sampeyan dhewe.

ketik jeneng (celukan) akun kasebut

Ing format:

  • jeneng pangguna (jeneng akun, kayata arianagrande utawa Ariana Grande)
  • utawa celukan akun: @arianagrande
  • Utawa link menyang akun sampeyan: https://www.instagram.com/arianagrande/

Insta Saver App - ngidini sampeyan Download kanthi anonim saka video Instagram, foto, gambar, crita, Sorotan, postingan, galeri kiriman, foto profil, IGTV, Reels online tanpa registrasi ing PC, Anroid, iOS kanthi resolusi asli

Fitur InstaSaver.app:

  • ndeleng online saka akun pangguna Instagram ing mode anonim (samaran) - pangguna ora bakal ngerti manawa sampeyan wis ndeleng profile
  • download file media apa wae saka akun sampeyan - foto ing format .JPG, .PNG, video ing format .MP4
  • nonton lan download IGTV (siaran online) saka pangguna sing berkualitas
  • kemampuan ndownload lan ndeleng crita lan arsip crita paling anyar ing telpon, iOS, Android
  • sampeyan ora prelu ndhaptar ing Instagram, ndownload file media tanpa idin menyang akun sampeyan

Kepiye cara ndownload video, foto, crita lan kiriman saka Instagram kanthi anonim (Pitunjuk 2021)?

  • Langkah # 1. Ketik jeneng profil utawa julukan akun Instagram sing pengin didownload konten kanthi anonim (Contone, akun arianagrande, @arianagrande utawa https://www.instagram.com/arianagrande/) ing garis telusuran ing InstaSaver.app layanan
  • Langkah # 2. Layanan mbukak kaca https://InstaSaver.app/jv/arianagrande/, ing endi sampeyan bisa ndeleng kabeh informasi babagan akun: jeneng, celukan, tandha tangan, biografi, kabeh foto, video, Sorotan, IGTV lan crita paling anyar - ing struktur asli Instagram. situs com
  • Langkah # 3. Pilih foto utawa video sing pengin disimpen ing telpon utawa pc - klik kanggo mbukak kabeh). Ing ndhuwur gambar utawa file video bakal ana tombol \ "DOWNLOAD ". Klik ing tombol - file kasebut bakal didownload kanthi otomatis. Kanggo nemokake file ing telpon - goleki ing undhuhan utawa Galeri, kanggo didownload ing Windows - ing folder Downloads
  • Langkah # 4. Kanggo nemokake file sing didownload (video utawa foto) ing telpon Android, goleki ing folder Downloads lan aplikasi Galeri. Ing piranti iOS (iPhone, iPad) - ing browser Safari, file bakal dikirim menyang folder Downloads ing aplikasi File. Yen sampeyan ndownload ing PC nganggo sistem operasi Windows, browser dhewe bakal njaluk sampeyan milih lokasi sing disimpen (kanthi gawan, goleki file ing folder Download)